00ThijsXL
/

De beste dat ben ik niet, dat zijn jullie!

 

Wie ben ik?    

Hoi, ik ben Thijs. een kind dat houdt van zingen en acteren. Ik ben aan Youtube begonnen omdat ik mensen aan het lachen wil maken als ze zich vervelen, maar Youtube draait niet om geld of views. Youtube draait om de lol. Ik ben hier om jullie die lol te geven, en dat is belangrijk. Dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Ik heb in de winter van 2018 in het Winter Efteling kinderkoor gezongen. Het was daar erg leuk. Ik mis iedereen van het kinderkoor.


Ik had sinds mijn geboorte al een hond. hij heette pummel. Hij is helaas overleden toen wij in de zomer van 2018 naar Italië gingen. ik mis hem heel erg. R.I.P. Pummel🐶

Ik had ook een hele lieve oma. Op een dag zakte zij in elkaar en belde mijn zus de ambulance. Het bleek dat zij kanker had. Ondanks dat ze ziek was, konden we toch nog erg met haar lachen. Zij ging net als Pummel in de zomer van 2018 dood. Ik kan maar een ding zeggen over 2018. Het was gewoon een k*tjaar, maar het kinderkoor was wel leuk.